Tanulmányok

1994-1998 ELTE-TTK Videókommunikáció és alkalmazott videó szak, videószerkesztő
1990-1994 Budapesti Műszaki Főiskola Szervező és Informatika szak, szervezőmérnök
1993-1995 Magyar Televízió gyártásvezető

CV

Tizenévesen zenei hangmérnöknek készültem. Mérnöki tanulmányaim közben elkezdtem dolgozni a Magyar Televízióban, ahol Juhász Árpád műhelyében tudományos ismeretterjesztő műsorokat készítettünk. Kezdetben gyártási területen tevékenykedtem, majd egyre több műsorban önálló anyagokat is készítettem. Szervezőmérnöki diplomám megszerzésekor már több tudományos műsor rendezőjeként dolgoztam, mint pl. a Mindentudás Egyeteme, vagy a Delta2000. Ezzel párhuzamosan az ELTE Videókommunikáció és alkalmazott videó szakán szereztem újabb diplomát, és elvégeztem az MTV gyártásvezetői képzését is. A Millenniumi Nemzetközi Tudományos Filmszemle fődíját nyertük el az „Az élet átmenet, a fák kidőlnek…” c. filmünkkel.
2003-ban alapítottuk a TRIONfilm Productions Kft-t, melynek kezdetektől
ügyvezetője vagyok. Többek között referenciafilmeket, társadalmi célú reklámokat készítettünk, majd egyre több Mecenatúra pályázaton szerepeltünk sikerrel. Gyártottunk kisjátékfilmet, dokumentumfilmeket, valamint a Borka és a varázsruha című animációs sorozatot is, melyeknek producere vagyok.
Az Emmi néni csodálatos élete c. filmünk jelölést kapott a Magyar Filmdíjra, és a Hét Domb Filmfesztivál fődíját is elnyerte. Jelenleg a Várdai István csellóművészről szóló dokumentumfilmen dolgozunk, de közben örömmel vállalok kollégák forgatásain hangmérnöki feladatokat is. Kezdetek óta mentora vagyok az NFI és a Vizuális Világ Alapítvány együttműködésében szervezett „Szerepcsere” táboroknak, ahol középiskolásoknak tartunk filmes pályaorientációs képzéseket.